Seneste nyt

ZoneterapiPlus massage og akupunktur


Nyt,nyt nyt

Jeg er nu blevet dŌTERRA Wellness Advocate, hvilket vil sige jeg er forhandler af de mest fantastiske, rene og effektive terapuetiske æteriske olier, jeg nogensinde har mødt.

Jeg har været kunde hos doTERRA siden sommeren 2019, jeg bruger olierne på mig selv, mine børn, hunde, familie, venner og klienter. 

Begejstringen ville ingen ende tage, og jeg blev nød til at gå et skrit videre, så nu  er der kommet en hjemmeside hvor du kan gå ind og købe og læse om de herlige sager.


Se mere her, eller kontakt mig, hvis du vil vide mere.

 

https://www.mydoterra.com/ingadahloestergaard/#/


Januar 2020.

Jeg er flyttet til Moltrup og har åbnet klinikken i mine nye omgivelser på


MOLTRUP BYGADE 78

6100 HADERSLEV


En sådan flytning og livsændring kræver tid. 

Klinikken er åben og godt i gang, og mine klienter finder nemt vej til den nye adresse, stille og roligt får jeg også rettet hjemmesiden, visitkort og hvad der sådan ellers lige skal opdateres på. 

Jeg er glad for mit nye hjem. Klinikken er størrer, og adressen er nem at finde, ligger tæt på Haderslev, Hjerndrup, Simmersted, Sommersted, Maugstrup, Errested, ca 11 km fra Christiansfeld. Lige ved mototvejsafkørsel Haderslev Nord, så det er lige til at komme her til.

Det vil glæde mig også at byde dig velkommen i klinikken.

Er helbredet kommet på tværs, så find vej til Moltrup Bygade 78.


August 2019.

Beskyt dig mod myg med akupunktur og homøepati.

  

Nogle mennesker tiltrækker og reagere kraftigere på insektstik end andre, nogle er endda allergiske, hvilket skyldes antistoffer kroppen danner mod insekternes giftstoffer.


Jeg behandler "mygstik offre" med immunstyrkende og udrensende zoneterapi, suppleret med en lille akupunkturnål.

Jeg anbefaler klienten det homøepatiske middel Biron, der stimmulere kroppens produktion af kortisol og indeholder stoffer, der har en antihistamin virkning.


Biron tages forebyggende invortes, for at minske risikoen for bid og stik. Biron kan dryppes direkte på stikket for at dulme kløe.


Supplement med Sulfur D6 hjælper kroppen med udskillelse af affaldsstofferne.Konktakt

Zoneterapi Plus

V/ Inga Østergaard

Moltrup Bygade 78

6100 Haderslev

Tlf.: 25343100

ingazt31@gmail.com

Zoneterapi Plus

massage og akupunktur

RAB behandlinger og Sygeforsikring Danmark
Når du vælger en zoneterapeut eller akupunktør, som er registreret RAB behandler vil du kunne få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", såfremt du medlem i gruppe. 1, 2 eller 5.


Registreringsloven sikrer forbrugeren en akupunktur- eller zoneterapeutisk behandling hos en veluddannet terapeut som lever op til kravet om god klinisk praksis.