Info


Om behandlingerne:


Zoneterapi.

Mange vælger zoneterapi som behandling, hvis de er ualmindelige trætte, har fordøjelses problemer, eksem, allergi, høfeber, uro, krampe, ting og sager som lægerne ikke umiddelbart kan finde en forklaring på.

Du får med zoneterapi en grundig "undersøgelse" og behandling af hele kroppen, for at finde frem til årsagen, som ikke altid er at finde, hvor symtomet er. Vi kommer ind omkring din livsstil og generelle velbefindende, som kan hjælpe dig se ting fra en anden vinkel, og give dig et skub i den rigtige retning, for at genskabe balancen mellem krop, sind og ånd. 


Reiki healing-zoneterapi kombi.

Trænger du til afslapning og ny energi, vil jeg anbefale dig, en Reiki-zoneterapi kombi behandling, det er solskin for dine celler. Du ligger med lukkede øjne, afslappet i tavshed og modtager healingsenergien, mens jeg berører dine led, nakke og hoved. Du bliver informeret når healingen er slut og zoneterapien begynder. Hvis du ønsker, kan der tilføjes ansigts og hovedbunds massage inden zoneterapi.


Akupunktur supplement.

Akupunkturen bruges som supplement til zoneterapi hos klienter, der ønsker det. Klienten har nålene i mens jeg giver zoneterapi.


Massage-zoneterapi kombi.

Ved spænding, smerte og  ømhed i kroppen fremmer det effekten af behandlingen, med massage inden zoneterapi. Du vælger, om du vil have massage på overkrop, ben eller en helkrops massage, alt efter hvad det drejer sig om. Jeg ser lige så alvorligt på følgesymtomer som selve årsagen.

Massagen kan, hvis du ønsker afsluttes med ansigtsmassage. Vi har i ansigtet mange små muskler, har vi smerte i kroppen, vil vi automatisk spænde i ansigtsmusklerne. Dette vil med tidenkunne sætte sig som dybe rynker, eller som hovedpine af at bide kæberne sammen. det er ren forkælelse, at få løsnet disse spændinger. Efter massagen får du zoneterapi.


Første gangs forværring.

Efter første behandling kan der komme en førstegangs forværring. Det betyder, at du kan få det lidt dårligt dagen efter, i form af hovedpine, influenza symtomer, ændret afføring og urin. I nogle tilfælde kan der være forværringer, i de ubalancer/syntomer/skader du kom for at få repareret. Kulderystelser, hedeturer og træthed ses ofte kort efter behandlingen. Det er et tegn på, at der er sat nogle processer i gang, som kroppen arbejder med. At drikke rigeligt vand efter behandlingen, hjælper udskillelse af affaldsstoffer, og mindsker risikoen for hovedpine.


Kr. 425,- 50 minutter

 

 Zoneterapi evt kombineret med massage eller akupunktur.

Kr. 300,- 35 minutter.

 

Opfølgning af behandling.
Kr. 600,- 90 min.


Helkropsmassage eller healingmassage med zoneterapeutiske principper evt incl aromaterapi. 


Kr. 300,- 40 minutter.


Børn 0-15 år.

god bedring.

Konktakt

Zoneterapi Plus

V/ Inga Østergaard

Moltrup Bygade 78

6100 Haderslev

Tlf.: 25343100

RAB behandlinger og Sygeforsikring Danmark
Når du vælger en zoneterapeut eller akupunktør, som er registreret RAB behandler vil du kunne få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", såfremt du medlem i gruppe. 1, 2 eller 5.


Registreringsloven sikrer forbrugeren en akupunktur- eller zoneterapeutisk behandling hos en veluddannet terapeut som lever op til kravet om god klinisk praksis.