SENESTE NYT

Velkommen til Zoneterapi Plus..


Februar 2024

Husk, ud over tilskud fra sygeforsikringer, kan du også få hver 10. behandling gratis, hvis du passer godt på dit rabatkort.


Juni 2023

Akupunktur mod mygstik kløe.

En lynhurtig lille behandling på under 5 minutter, effekten varer op til 3 mdr.

Et prik med en nål, et bestemt sted på anklen, er det eneste der skal til, så du kan komme igennem sommeren, uden store mygstik angreb.Maj 2023

5 punkts akupunktur.

-også kendt som nada akupunktur.

5 nåle i hver øre, har stor virkning på fysiske og psykiske ubalancer, som smerter, stress, indre uro, angst, depression, bekymring, vrede, overforbrug/misbrug.

Behandlingerne kan stå alene, eller bruges sammen med massage,

zoneterapi og reiki healing.

Vigtigt er det dog, at det foregår non-verbalt i afslappet atmosfære, da det drejer sig om at

"lande i sig selv/komme tilbage til sig selv".

Jeg synes det er genialt, nålene behandler begge hjernehalvdele, og skaber ro i krop og tanker. Alt starter med en tanke, smerte i kroppen, uro, overforbrug er ofte

et resultat fra følelser og tanker.

Så lad os komme i gang, og få det stoppet.Februar 2023.

Reiki Healing intro behandlinger.

Jeg har boostet nyt liv i healing behandlingerne.

Det var med healing det hele begyndte for mig, tilbage i 2011, TERAPEUTIC TOUCH hed den udgave jeg lærte dengang. Nu har jeg suppleret med REIKI HEALING. 

Behandlingerne er lidt anderledes, men det er de samme gode gamle universielle energier der drages nytte af. Resultaterne er de samme, da healingsenergien er inteligent, og løber hen hvor der er mest brug for den.

Synes du du har ondt i knæet, men det er lårmusklerne der forårsager problemet, healer energien lårmusklen.

Døjes du med fx hovedpine, finder energien ud af hvorfor. Er det spændinger fra nakken? eller bekymringer? eller noget helt andet.

Reiki er også fantastisk til mentale ubalancer, de fleste lander i en tilstand mellem søvn og vågen under behandlingen. Det er der man slapper rigtig godt af, og der kroppen virklig kan regenerere.


Vil du have afmystifiseret hvad healing er, kan du nå at bestille en prøvebehandling i marts måned 2023, ring eller send en sms til mig på 25343100.


30 minutter for 300 kr.

Normal behandling er 45 minutter for 425 kr.


God bedring, vh Inga.DET RENESTE LUKSUS DU KAN ØNSKE DIG,

-findes i dŌTERRA`s essencielle olier.

 

Aromaterapi i den reneste klasse, ordløs terapi, der hjælper dig med at holde

fysisk og psykisk balance.

Bruges til forskønnelse og vedligehold af hud og hår, til alverdens husholdning og madlavning, kryp og kravl på dyr og i luften, potteplanters trivsel, luftrenser osv.

Udvundet fra naturens egen skattekammer uden kunstig tilsætning.


Jeg har været kunde hos doTERRA siden sommeren 2019, jeg bruger olierne på mig selv, mine børn, hunde, familie, venner og klienter. Det er de reneste og mest efftktive terapeutiske æteriske olier, jeg nogensinde har mødt. Ordløs terapi, der findes en olie til alt.

August 2019.

Beskyt dig mod myg med akupunktur og homøepati.

  

Nogle mennesker tiltrækker og reagere kraftigere på insektstik end andre, nogle er endda allergiske, hvilket skyldes antistoffer kroppen danner mod insekternes giftstoffer.


Jeg behandler "mygstik offre" med immunstyrkende og udrensende zoneterapi, suppleret med en lille akupunkturnål.

Jeg anbefaler klienten det homøepatiske middel Biron, der stimmulere kroppens produktion af kortisol og indeholder stoffer, der har en antihistamin virkning.


Biron tages forebyggende invortes, for at minske risikoen for bid og stik. Biron kan dryppes direkte på stikket for at dulme kløe.


Supplement med Sulfur D6 hjælper kroppen med udskillelse af affaldsstofferne.god bedring.

Konktakt

Zoneterapi Plus

V/ Inga Østergaard

Moltrup Bygade 78

6100 Haderslev

Tlf.: 25343100

ingazt31@gmail.com

Zoneterapi Plus

massage og akupunktur

RAB behandlinger og Sygeforsikring Danmark
Når du vælger en zoneterapeut eller akupunktør, som er registreret RAB behandler vil du kunne få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", såfremt du medlem i gruppe. 1, 2 eller 5.


Registreringsloven sikrer forbrugeren en akupunktur- eller zoneterapeutisk behandling hos en veluddannet terapeut som lever op til kravet om god klinisk praksis.

unsplash